Spotkanie dębickiej lewicy połączone ze Świętem Kobiet

dodano 2015-03-08 10:19 w kategorii: Informacje

W dn. 06 marca w restauracji "Syrenka" odbyło się spotkanie dębickiej lewicy. W spotkaniu udział wzięli sympatycy i członkowie SLD, Komitetu Wyborczego Edwarda Brzostowskiego oraz Federacji Młodych Socjaldemokratów.

Wśród wielu zaproszonych gości, nie zabrakło burmistrza Dębicy Mariusza Szewczyka, Krzysztofa Janika, byłego ministra spraw wewnętrznych i administracji czy też Anny Kowalskiej, byłej wicemarszałek województwa podkarpackiego. Podczas spotkania dyskutowano o obecnej sytuacji społecznej i gospodarczej w Dębicy i w regionie.

Burmistrz przedstawił swoją wizję rozwoju Dębicy oraz najbliższe zamierzenia po czym odpowiadał na pytania zebranych.

W kolejnej części zebrania, radny powiatu dębickiego Stanisław Skawiński oraz radny miasta Piotr Michoń zapoznali zebranych z aktualną sytuacją prac samorządu powiatowego i miejskiego. Ponadto omówiono przebieg najbliższych wydarzeń politycznych tj. kampanii prezydenckiej i parlamentarnej. W przededniu Święta Kobiet, wszystkim Paniom złożono piękne życzenia i wręczono tradycyjne róże.

Gdy obrady dobiegły końca, każdy mógł złożyć swój podpis poparcia pod kandydaturą dr Magdaleny Ogórek na urząd Prezydenta RP

__________________________________
Dołącz do nas na facebooku!

www.facebook.com/sojuszlewicy.demokratycznejdebica

Rada Powiatowa w Dębicy